Programma ledenvergadering van 1 november 2018

Bijgaand het definitieve programma van de ledenvergadering van 1 november 2018 in Nijkerk.

 

Thema: Drank- en Horecawet in de praktijk

 

9.30   uur:  Inloop; thee, koffie

10.00 uur:  Welkom door de voorzitter Nico Hesselink

10.05 uur:  Nico Hesselink:  Het Nationaal Preventieakkoord van Staatssecretaris Blokhuis: de rol van de NVDI bij de totstandkoming ervan en de kansen die het biedt voor de kwaliteit van het toezicht.

10.20 uur: Sandra van Ginneken (Beleidsmedewerker STAP): Doorschenken en de recente uitspraak over jongerencentrum ‘t Waeske’ in Guttencoven (Limburg).

10.30 uur:   Michiel van Baardewijk (Coördinator team Veiligheid, Toezicht en Handhaving, Lingewaard): Aanbod praktijktrainingen van de NVDI, stand van zaken. Discussie over belang en inhoud van nascholingsactiviteiten

11.00 uur:   Laura Nijkamp (Trimbos-instituut), Milou Geerlings (Objectief) en (als het lukt) een collega-toezichthouder uit Rotterdam: Lokale aanpak van het doorschenken aan dronken klanten, de Rotterdamse ervaring.

12.00 uur:   Netwerklunch

13.00 uur:   Miquel Koppenhol (Hoofdinspecteur Bijzondere Handhaving VTH te Utrecht): Praktijkervaring met de inzet van 17-en 18 jarige testkopers in Utrecht. De aanwezige leden wordt gevraagd hun ervaringen met testkopers eveneens in te brengen.

14.00 uur:   Remco Bakker (Toezichthouder Drank- en Horecawet gemeente Den Helder): Hoe regel je het toezicht tijdens evenementen en dorpsfeesten? Inbreng ervaringen van aanwezige leden.

15.00 uur:   Sluiting

 

Praktische gegevens:

Datum: donderdag 1 november 2018

Locatie: Congrescentrum de Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk

Lunch: de lunch wordt jullie aangeboden door de NVDI.

Kosten:

Geen kosten voor de leden van de NVDI. Inspecteurs die nog geen lid zijn kunnen ook komen. Zij betalen dan € 90,- en betalen daarmee tevens het NVDI-lidmaatschap voor 2019.

Aanmelden:

Stuur z.s.m. een mail naar info@dhwinspecteur.nl.